Стабилизиране на енергията Кундалини


След повишаване на нашата енергия Кундалини e важно да се стабилизира тази енергия. Когато енергията Кундалини е първоначално повдигната, ние чувстваме дълбоки промени - физически и психически. Преживяваме силни вибрации в телата ни, които се чувстват извън контрол, физическа болка от блокажи в енергийното ни тяло и чакри, халюцинации, видения, чуване на гласове, преживявания извън тялото, засилване на съществуващите физически и психически заболявания...

Когато нашата енергия Кундалини се издига, ние се чувстваме като полудели и сякаш нашият свят е обърнат с главата надолу. Много е важно да се стабилизира тази енергия. Заземителни упражнения са нужни за заземяване на Кундалини чрез дълбоки дихателни упражнения, в седнало или легнало положение на земята, енергийни упражнения като йога, Чи Гонг, Рейки масаж, разходки в природата и слушане на успокояваща музика. Креативни енергии като изкуство, танци и музика са чудесен начин за освобождаване на тази енергия. Въпреки това, те са само временни мерки.

За трайно стабилизиране на нашата Кундалини енергия, трябва да преобразуваме вибрационната честота на нашето енергийно поле до по-висока честота, като по този начин се придвижва енергията Кундалини от долните към горните чакри. Това може да стане, като изчистим нашите чакри и енергийното тяло от енергийните блокажи и се освободим от егото си, което предизвиква голям страх чрез драматични физически и психически промени.

Емоционална практика за освобождаване на нашите минали травми и болки ще помогне за изчистването на енергийните блокажи и освобождаването на егото чрез наблюдаване. И двете ще започнат да стабилизират нашата Кундалини енергия. След като сме стабилизирали Кундалини енергията чрез изчистване на нашите енергийни блокажи в нашите чакри и енергийно тяло, в резултат от преобразуването на нашата вибрационна честота към по-висока такава, ние започваме да стабилизираме Кундалини за по-стабилен и мирен живот. Изпращам лечебна любов и светлина, Брук.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments